مطالب جالب با لینک منبع

درج مطالب جالب با لینک منبع

مطالب جالب با لینک منبع

درج مطالب جالب با لینک منبع

تخلف و تقلب در کالا در گمرک

تخلف و تقلب در کالا در گمرک

تقلب تجاری ( Commercial Fraud ) : ارتکاب هرگونه تخلف مغایر با مقررات قانونی با آیین نامه ای که گمرک مسئول اعمال آن است به منظور: طفره یا سعی بر طفره رفتن از پرداخت حقوق یا عوارض یا مالیات ها در جا به جایی کالاهای تجاری ، طفره یا سعی بر طفره رفتن از هرگونه ممنوعیت یا محدودیت های قابل اعمال نسبت به کالاهای تجاری ، دریافت یا سعی در دریافت هرگونه بازپرداخت، یارانه یا سایر پرداخت های نقدی که استحقاق واقعی نداشته باشد. گرفتن یا سعی بر گرفتن امتیازات غیر قانونی که به اصول و رویه های رقابت مشروع تجاری لطمه می زند.

تقلب گمرکی ( Customs Fraud ): ارتکاب به هرگونه عملی که به موجب آن شخص گمرک را فریب دهد یا در صدد فریب گمرک بر آید و از این رو از پرداخت تمام یا بخشی از حقوق و عوارض یا اعمال ممنوعیت یا محدودیت های وضع شده در قانون گمرک طفره رود یا در صدد طفره برآید یا هر عملی که موجب تحصیل هر نوع امتیاز ، یا به قصد تحصیل هر نوع امتیاز مغایر با گمرک برآید، یک تخلف گمرکی محسوب می شود.ترخیص کار

در برخی کشور ها فریب دادن گمرک تنها وقتی که به عمد صورت گیرد تقلب گمرکی شمرده می شود.

فریبی که ناشی از غفلت باشد ممکن است به عنوان تقلب گمرکی محسوب بشود یا نشود. در برخی از کشور ها یا قلمروهای گمرکی تخلف های مشخصی نسبت به مفاد قوانین و مقرراتی که ادارات گمرک به نمایندگی از سایر سازمان های دولتی، مسئول اعمال و اجرای آن هستند، تقلب گمرکی محسوب نخواهد شد.ترخیص کالا از گمرک

تخلف گمرکی ( Customs Offence ): هرگونه نقض یا مبادرت به نقض قانون گمرک است.

حل و فصل اداری یک تخلف گمرکی ( Administrative Settlement of a Customs Office ): رویه وضع شده به وسیله قانون ملی که به موجب آن مقامات گمرکی اختیار دارند یک تخلف گمرکی را از طریق حکم قانون یا از راه سازش، حل و فصل نمایند. حل و فصل تخلف اداری یک تخلف گمرکی، به موجب قوانینی ملی، این اختیار را به مقامات گمرکی می دهد. در این راه، امکان سازش با گرفتن وجوهی به عنوان جریمه پیش بینی می شود. برای مثال تخلفات گمرکی، جز مواردی مثل قاچاق یا هر آن چه جنبه «جرم» دارد. با دریافت جریمه ای که میزان آن با تصویب دولت و متکی به قانون می باشد حل و فصل می شود.

"در متن ، در ترجمه واژه « کنوانسیون »، معادل فارسی « عهد نامه » انتخاب شده است."

حل و فصل مبتنی بر سازش ( Compromise Settlement ): توافقی است که به موجب آن به گمرک این اختیار داده می شود ( مشروط به رعایت شرایط معینی توسط شخص با اشخاص دخیل در تخلف) از پیگیری تخلف گمرکی صرف نظر نماید.

بیشتر بخوانید : ترخیص ، ترخیص کار ، شرکت ترخیص کالا 

انگشتر سید محمد خاتمی با نگین های فیروزه و عقیق


در حیث بیشتر عوام «انگشتر» یادآور حلقه ازدواج یا صرفا جزء زیورآلات به چشم می آید البته برای سیاسیون مرزو بوم انگشتر علتی منحصربفرد برای به سناریو درآوردن اعتقادات مذهبی و یا این که به کارگیری از خواص ماورایی سنگ های آن در کارها اصلی معاش شان قادر است باشد . 

انگشتر عقیق، فیروزه، در نجف، یاقوت، حدید و … که در روایات شیعه به اثرها دنیوی و معنوی آنان بر آدم اشاره شده از گزاره انگشترهایی می‌باشند که سیاسیون آن ها را به دست می نمایند . 

سید محمد خاتمی، محقق، روضه خوان و سیاست مدار و همچنین به عنوان پنجمین مدیر جمهور جمهوری اسلامی ایران از گزاره سیاسیون با نفوذ و دوستداشتنی در کشور ایران میباشند که ایشان همواره در صحنه های مختلف با انگشتر هایی که قالبا با نگین فیروزه و عقیق در آن ها کار شده، چشم گردیده اند . 

در ادامه مقاله می توانید انگشتر های ایشان را با توضیحات جور انگشتر مشاهده بفرمایید . 





در این تصویر انگشتر سید محمد خاتمی عقیق زرد است که احتمال دارااست ایشان عقیق شرف الشمس به دست کرده باشد . 





انگشتر عقیق قرمز ایشان در تصویر واضح می‌باشد که گفته می شود در خیلی از صحنه ها ایشان با این انگشتر حضور پیدا می کنند . 





در این تصویر ساعت تعجب آور و انگشتر سید محمد خاتمی که انگشتر فیروزه می باشد نمایان است و گونه فیروزه به عمل رفته در این انگشتر عجمی است . 

فیروزه نیشابوری عجمی : ضد چشم زخم، رنگ مختص این نگین به چشمان فروغ و روشنایی و فروغ می بخشد و همینطور منجر شور می شود . 



انگشتر 
سید محمد خاتمی 
در این تصویر باز نیز انگشتر عقیق سید محمد خاتمی چشم میگردد که نشان از علاقه ایشان به این انگشتر دارد . 

حل اختلاف بین گمرک و اظهار کننده کالا در ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

حل اختلاف بین گمرک و اظهار کننده کالا در ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

[caption id="attachment_3913" align="aligncenter" width="305"]ترخیص کالا از گمرک | ترخیص کار گمرکی | گمرک | اظهار کننده کالا | ترخیص کالا ترخیص کالا از گمرک | ترخیص کار گمرکی | گمرک | اظهار کننده کالا | ترخیص کالا[/caption]

در این مقاله توسط بازرگانی ترخیص کارا راه های حل اختلاف بین گمرک و اظهارکننده کالا در خصوص ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی را برای شما بیان می کند.

 

اختلاف تعرفه گمرکی (کد هشت رقمی - HS CODE )

اختلاف تعرفه یا کد هشت رقمی، (غیر از موارد قاچاق) منجر به اخد التفاوت و جریمه از ۱۰ درصد تا صددرصد مابه التفاوت می شود. اگر ما به التفاوت از ۵۰ درصد آنچه اظهار شده بیشتر باشد، میزان جریمه، حداقل ۵۰ درصد و حداکثر صددرصد مابه التفاوت است.

اختلاف تعرفه را نباید ناشی از تفاوت نرخ تعرفه یا یکسان نبودن نرخ حق بودن نرخ حقوق ورودی بین دو کد هشت رقمی دانست.

نظام طبقه بندی در اصل، بدون توجه به نرخ حقوق ورودی، براساس قاعده و اصول معینی متناسب با نوع و خواص مواد و کاربرد کالاها، برای هر کالا یا گروهی از کالاها جایگاه مناسبی تحت عنوان کد کالا تعیین نموده است. کشورهایی که از این نظام طبقه بندی پیروی می کنند بر حسب ملاحظات و سیاست های مالی، اقتصادی، حمایتی و مالیاتی خود در مقابل هرکد یک نرخ یا مأخذ به عنوان حقوق گمرکی یا حقوق ورودی و مانند این ها قرار می دهند.

در ایران بین بالغ بر ۵۰ درصد کدهای هشت رقمی دارای نرخ های برابرند. مثلا ۴ درصد، ۱۰ درصد، ... با این وجود اختلاف در طبقه بندی در میان کدهای هشت رقمی با مأخذ برابر به لحاظ آماری وجود دارد، بدون اینکه ماخذ آن ها تفاوتی نماید. شرایط ورود و الزامات قانونی کدهای هشت رقمی نیز الزاما یکی نیست و همین امر موجب اختلاف است که سهوا یا عمدا از سوی اظهارکننده کالا رخ می دهد.

ممکن است تعرفه یا کد هشت رقمی اظهار شده با مأخذ مثلا ۳۰ درصد حقوق ورودی باشد، ولی گمرک کد دیگری را تعیین نماید که مأخذ پایین تری دارد (مثلا ۱۰ درصد)، ولی شرایط ورود متفاوت باشد یا الزامات قانونی یکسان نباشد.

  • شرایط ورود مثل (غیرمجاز، یا ممنوعیت، یا مستلزم اخذ مجوز).
  • الزامات قانونی مثل (استاندارد اجباری، گواهی بهداشت، ایمنی کالا).

 

[av_icon_box position='top' boxed='' icon='1' font='entypo-fontello' title='شرکت بازرگانی واردات و صادرات' link='manually,http://tarkhiskara.com/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86%db%8c/' linktarget='_blank' linkelement='' font_color='' custom_title='' custom_content='' color='' custom_bg='' custom_font='' custom_border='']

خدمات بازرگانی ، ترخیص کالا و ثبت سفارش واردات کالا تخصص ماست

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صادرات و وارداتترخیص کارا “در تمام حوزه های خدمات بازرگانی، واردات کالا ، صادرات، ترخیص کالا از گمرک و … به ارائه خدمات می پردازد.

شما می توانید برای ثبت سفارش کالا از چین ،  واردات کالا از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان , واردات از ایتالیا  واردات از چین و از سایر کشور ها با ما تماس بگیرید.

برای تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی و ترخیص کارا می توانید از طریق شماره های زیر اقدام فرمایید :

۰۲۱۲۲۶۳۹۵۷۹  – ۰۲۱۲۲۶۳۹۵۸۰

[/av_icon_box]

 

 

شرح مقابل کدهای (تعرفه های سیستم طبقه بندی HS، در خصوص بسیاری از اقلام به صورت کلی مثلا به شرح زیر باشد:

کد کالا:۲۹۳۵

شرح کالا:سولفون آمیدها

این شرح کلی، خود زیرمجموعه گسترده ای دارد که باز هم ممکن است در جدول ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات چندتای آنها را نامبرده باشند (به صورت کدهای هشت رقمی)، مثلا استارولامیدها، فاموتیدین، سولفامتوکسازول، ولی نام بردن تمام ترکیبات شیمیایی تحت عنوان کلی "سولفون امیدها" امکان پذیر نبوده و لازم هم نیست که زیر مجموعه کلی را که به صدها قلم بالغ می شود نامبرد. آنچه مسلم است کسی که در کار تولید، واردات ، عرضه یا صادرات ترکیبات سولفون امیدها می باشد، شناخت مواد دارد و می داند که چه اقلامی را باید در ذیل کد ۲۹۳۵ طبقه بند باشد، شناخت دقیق از این ۲۹۳۵ طبقه بندی نماید.

شناخت درست از کالا راه دستیابی به کد صحیح کالا در هر نظام طبقه بندی از جمله نظام طبقه بندی HS می باشد.

یادداشت های توضیحی تفسیر طبقه بندی، افزون بر دانش واردکنندگان کالا از لحاظ شناخت، منبع خوبی برای طبقه بندی است.

جدول تعرفه مبتنی بر سیستم طبقه بندی HS که ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر می شود، خود هفتصد صفحه است، بنابراین اگر قرار برنام بردن همه کالاها در مقابل شرح هرکد (تعرفه) باشد، هزاران صفحه نیز کفایت نمی کند، از این رو با تکیه به شناخت کالاها به وسیله واردکنندگان با تولیدکنندگان نیازی از این بابت وجود ندارد.

واردکنندگان می توانند برای اطمینان از کد صحیح کالا و اینکه بعد که از کد صحیح کالا و اینکه بعد از ورود اشکال مواجه نشوند، پیشاپیش اقدام به استعلام تعرفه طبق مدلول ماده ۴۳ قانون گمرک نمایند.

سایر اختلافات گمرک و اظهار کننده هنگام ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

سایر اختلاف ها در اجرای قانون گمرک ممکن است منجر به تلقی تخلف و یا حتی قاچاق گمرکی شود.

قانون گمرک بایدها و نبایدها را مقرر کرده که اظهارکننده ها (اعم از صاحبان کالا یا نمایندگان قانونی آن ها و ترخیص کار های گمرکی ) موظفند آنها را رعایت نمایند در غیر این صورت اظهار منطبق با تخلف یا حتی بعضأ قاچاق گمرکی خواهد بود.

نادیده گرفتن الزامات قانون گمرک منجر به تخلف و مستوجب اصلاح و پرداخت جریمه است. اگر این موارد با مصادیق قاچاق انطباق داشته باشد، در این صورت علاوه بر جریمه و ضبط کالا ممکن است مجازات دیگری هم متوجه صاحب کالا شود.

وقتی صحبت از جریمه تخلفات و یا جریمه و مجازات های مربوط به قاچاق گمرکی می شود، روی سخن «صاحب کالا» است نه اشخاصی که به عنوان اظهارکننده از طرف صاحب کالا با در دست داشتن وکالت نامه رسمی و ثبتی به گمرک مراجعه و اقدام به اظهار کالا می کنند.

شخصی که به عنوان صاحب کالا در اظهارنامه تسلیمی به گمرک احراز شده است در صورت بروز تخلف یا قاچاق گمرکی نمی تواند به بهانه اطلاع نداشتن از مقررات قانونی، خود و کالای خود را از عواقب سوء ناشی از اظهار خلاف برهاند.

چنانچه سفارش کالا و پرداخت هزینه های ورود و ترخیص کالا عملا به عهده شخصی باشد که از لحاظ گمرک (طبق قانون گمرک) صاحب کالای اظهار شده محسوب نمی گردد، در صورت بروز تخلف یا قاچاق گمرکی مخاطب گمرک قرار نمی گیرد، زیرا در اظهارنامه صاحب کالا شخص دیگری است.

اشخاصی که به صورت حق العمل کار گمرکی (طبق قانون تجارت) از طرف اشخاص و به حساب آنها اقدام به وارد کردن کالا به کشور می کنند و در گمرک به عنوان "صاحب کالا" طبق قانون گمرک شناخته می شوند، در صورت بروز تخلف یا قاچاق مسئولیت دارند و گمرک حتی در صورت احراز اینکه مالک اصلی کالا شخص ثالثی است نمی تواند به این شخص ثالث مراجعه نماید بنابراین صاحب کالا همان است که طبق قانون گمرک تعیین می شود.

مجله گمرک شماره 859 و 860

[av_one_half first]

مجله گمرک شماره 859 و 860 ( نشریه گمرک ایران 859 و 860 )

در این شماره از نشریه گمرک جمهوری اسلامی ایران اخبار ترخیص از گمرک به شرح زیر را می خوانید :

1.حمایت رهبر معظم انقلاب از تصمیمات وزارت اقتصاد برای بهبود فضای کسب و کار.

2. وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از شش سامانه و خدمت الکترونیکی جدید بیان کرد: گمرک ، سازمان پیشتاز در الکترونیکی شدن است.

3. رئیس کل گمرک ایران: تراز تجارت خارجی در سه ماهه نخست امسال 365 میلیون دلار به نفع صادرات بود. وقتی ارز 4200 تومانی داشته باشید، طبیعی است در ثبت سفارش ها صف ایجاد می شود. آمار ثبت سفارش کالا ها بالاست و به همین دلیل تمام آنها باید مدیریت و اولویت بندی شوند. مثالا ابتدا باید کالاهای اساسی، مواد اولیه، تجهیزات خط تولید،
قطعات و... مدیریت شوند و بعد باقی کالاها مورد بررسی قرار گیرند. البته باید توجه داشت که همه این موارد شاید منجر به واردات نشود.

4. رئیس کل گمرک بیان کرد: ترخیص 60 تا 70 درصد کالاهای وارداتی به شکل غیرنقدی از گمرک.

5.ممنوعیت ترانزیت داخلی قطعات یدکی لوازم خانگی، خودرو و کالای مستعمل به بازارچه های مرزی

6. شرایط قرنطینه ای واردات چند نوع تخته و چوب برای مصارف صنعتی، واردات تبلت با صفحه نمایش لمسی 7 اینچ مشمول دریافت شناسه کالا است

7.میزان سهمیه و فهرست کالای همراه مسافر مناطق آزاد در نیمه نخست سال 97 بر اسا س مصوبه هیأت وزیران و صورت جلسه کارگروه تعیین سهمیه و فهرست کالای همراه مسافر در مناطق آزاد، سهمیه کل کالای همراه مسافر و خرده فروشی، میزان سهمیه مجاز ورود پوشاک (البسه، کیف و کفش) هر منطقه برای 6 ماهه اول سال 97 به همراه
فهرست کالاهای مجاز به ورود یا خروج از محدوده مناطق آزاد اعلام شد.

8.چگونگی صادرات "بنزن" دفتر صادرات گمرک ایران با صدور بخشنامه ای چگونگی صادرات "بنزن" به خارج از کشور را اعلام کرد.

9.شرایط صادرات قیر: هیأت وزیران طی مصوبه ای صادرات قیر را موکول به موافقت وزارت نفت دانست.

10.کاغذ با وزن حداکثر 250 گرم در مترمربع کاغذ نوشتن، چاپ و گرافیک تلقی می شود.

11.تعیین تکلیف کالاهای فاقد شناسه ارزش TSC. مدیرکل دفتر بررسی و تعیین ارزش و تعرفه گمرک ایران با صدور بخشنامه ای نحوه تعیین ارزش برای کالاهای فاقد شناسه TSC قبل از کوتاژ

12.حقوق ورودی سیگار برگ وارداتی: حقوق ورودی سیگار برگ وارداتی (24 درصد ) 20 درصد سود بازرگانی و 4 درصد حقوق گمرکی تعیین شده است.

13.تبیین مفهوم گمرک دیجیتال در اجلاس انجمن حمل و نقل بین المللی.

14.هفتاد و پنجمین برنامه مشارکتی سازمان جهانی گمرک (فلوشیپ) برای کشورهای اسپانیایی زبان در بروکسل گشایش یافت.

15.در مراسم جشن روز جهانی محیط زیست سازمان جهانی گمرک خواستار جهانی بدون پالستیک شد.

16.امضای موافقتنامه شناخت مشترک AEO توسط سنگاپور و استرالیا به منظور تسهیل تجارت شرکت های معتبر

17.آشنایی با آخرین تکنولوژی و نوآوری های سازمان جهانی گمرک در سال 2017

18. راهنمای فرآیند اظهار قبل از ورود در پنجره واحد تجارت فرامرزی

19.مقصد بیشترین و کمترین صادرات کالاهای ایرانی 41/47 درصد از سهم ارزشی صادرات در دو ماهه ابتدای سال جاری به کشورهای چین، امارات متحده عربی و عراق اختصاص دارد. چین با یک میلیارد و 451 میلیون و 242 هزار دلار دارای رتبه نخست در خرید کالاهای ایرانی است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9/2 درصد افزایش واردات داشته است. سهم ارزشی صادرات به چین از کل صادرات 7/18 درصد است.
طی دو ماهه نخست سال جاری بیش از 7 میلیارد و 555 میلیون دلار انواع کالای ایرانی به 100 کشور جهان صادر شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11/19 درصد
افزایش داشته است.

20.واردات بیش از 736 هزار گوشی تلفن همراه در دو ماهه نخست امسال

21.گمرک غرب تهران ، چالش ها و فرصت ها

22..تاثیر الکترونیکی شدن سازمان بر رفتار کارکنان

23.نایب رئیس اول اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طال، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران کم ترین مشکل را در صادرات محصولاتمان با گمرک داریم.

24.نماینده مردم گرمسار و آرادان در دیدار با مدیرکل گمرک سمنان افزایش صادرات نیازمند برنامه ریزی و سیاست گذاری مناسب است.

25.در گمرک نوشهر تشکیل شد اولین جلسه ساماندهی مرزهای آبی در استان مازندران.

26.مدیرکل گمرکات استان کردستان اجرای طرح حمایت از صادرات غیرنفتی در گمرک ادامه می یابد.

27.در دو ماهه نخست سال جاری صادرات از گمرکات خراسان جنوبی 144 میلیون دلار بیشتر از واردات بود.

28.در دو ماهه نخست سال جاری صادرات کالا از گمرکات استان مرکزی از 177 میلیون دلار گذشت.

29.ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان خبر داد: کشف دو محموله ترانزیتی قاچاق با استفاده از سامانه جامع گمرکی.

30.چند خبر قاچاق کالا: به کارگیری دو قلاده سگ موادیاب در گمرک ایلام به منظور تشدید مبارزه با قاچاق مواد مخدر، گمرکات استان ایلام، مستقر در مرز مهران دو قلاده سگ موادیاب را به کار گرفت. کشف 3 تن شمش مس از لا به لای پوست گوسفند در گمرک سرخس، کشف محموله شامپو تریاک توسط مأموران گمرک دوغارون، کشف کالای قاچاق توسط کارکنان گمرکات قشم

31. برگزاری نخستین جلسه مجمع عمومی میز خدمت در گمرک انزلی اولین جلسه مجمع عمومی میز خدمت درستاد نظارت گمرکات استان گیلان برگزار شد.

32. اطعام 700 نفر از نیازمندان توسط کارکنان خیر گمرک مشهد.

33.با امضای تفاهم نامه چهارجانبه میان گمرک،تعزیرات، نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گمرک در ایستگاه های ایست و بازرسی ناجا مستقر می شود با هدف رسیدگی به موقع به پرونده های قاچاق کالا و تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه تفاهمنامه همکاری میان گمرک، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی و سازمان تعزیرات حکومتی منعقد شد.

34. مدیرکل مرکز واردات گمرک خبر داد ترخیص نقدی کالاهای وارداتی با تعرفه بیش از 26 درصد

35. برگزاری مراسم تکریم و معارفه مشاور فرهنگی و امام جماعت گمرک ایران

 

[/av_one_half]

 

[av_one_half]

[caption id="attachment_4325" align="aligncenter" width="555"]مجله-گمرک-شماره-859- 860 -نشریه-گمرک-ایران- 859-ترخیص-کالا- 860 -خبر-گمرک-اخبار-ترخیص-کالا و گمرک 859 860 خبر واردات مجله-گمرک-شماره-859- 860 -نشریه-گمرک-ایران- 859-ترخیص-کالا- 860 -خبر-گمرک-اخبار-ترخیص-کالا و گمرک 859 860 خبر واردات[/caption]

[/av_one_half]

حل اختلاف بین گمرک و اظهار کننده کالا در ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

حل اختلاف بین گمرک و اظهار کننده کالا در ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

[caption id="attachment_3913" align="aligncenter" width="305"]ترخیص کالا از گمرک | ترخیص کار گمرکی | گمرک | اظهار کننده کالا | ترخیص کالا ترخیص کالا از گمرک | ترخیص کار گمرکی | گمرک | اظهار کننده کالا | ترخیص کالا[/caption]

در این مقاله توسط بازرگانی ترخیص کارا راه های حل اختلاف بین گمرک و اظهارکننده کالا در خصوص ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی را برای شما بیان می کند.

 

اختلاف تعرفه گمرکی (کد هشت رقمی - HS CODE )

اختلاف تعرفه یا کد هشت رقمی، (غیر از موارد قاچاق) منجر به اخد التفاوت و جریمه از ۱۰ درصد تا صددرصد مابه التفاوت می شود. اگر ما به التفاوت از ۵۰ درصد آنچه اظهار شده بیشتر باشد، میزان جریمه، حداقل ۵۰ درصد و حداکثر صددرصد مابه التفاوت است.

اختلاف تعرفه را نباید ناشی از تفاوت نرخ تعرفه یا یکسان نبودن نرخ حق بودن نرخ حقوق ورودی بین دو کد هشت رقمی دانست.

نظام طبقه بندی در اصل، بدون توجه به نرخ حقوق ورودی، براساس قاعده و اصول معینی متناسب با نوع و خواص مواد و کاربرد کالاها، برای هر کالا یا گروهی از کالاها جایگاه مناسبی تحت عنوان کد کالا تعیین نموده است. کشورهایی که از این نظام طبقه بندی پیروی می کنند بر حسب ملاحظات و سیاست های مالی، اقتصادی، حمایتی و مالیاتی خود در مقابل هرکد یک نرخ یا مأخذ به عنوان حقوق گمرکی یا حقوق ورودی و مانند این ها قرار می دهند.

در ایران بین بالغ بر ۵۰ درصد کدهای هشت رقمی دارای نرخ های برابرند. مثلا ۴ درصد، ۱۰ درصد، ... با این وجود اختلاف در طبقه بندی در میان کدهای هشت رقمی با مأخذ برابر به لحاظ آماری وجود دارد، بدون اینکه ماخذ آن ها تفاوتی نماید. شرایط ورود و الزامات قانونی کدهای هشت رقمی نیز الزاما یکی نیست و همین امر موجب اختلاف است که سهوا یا عمدا از سوی اظهارکننده کالا رخ می دهد.

ممکن است تعرفه یا کد هشت رقمی اظهار شده با مأخذ مثلا ۳۰ درصد حقوق ورودی باشد، ولی گمرک کد دیگری را تعیین نماید که مأخذ پایین تری دارد (مثلا ۱۰ درصد)، ولی شرایط ورود متفاوت باشد یا الزامات قانونی یکسان نباشد.

  • شرایط ورود مثل (غیرمجاز، یا ممنوعیت، یا مستلزم اخذ مجوز).
  • الزامات قانونی مثل (استاندارد اجباری، گواهی بهداشت، ایمنی کالا).

 

[av_icon_box position='top' boxed='' icon='1' font='entypo-fontello' title='شرکت بازرگانی واردات و صادرات' link='manually,http://tarkhiskara.com/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86%db%8c/' linktarget='_blank' linkelement='' font_color='' custom_title='' custom_content='' color='' custom_bg='' custom_font='' custom_border='']

خدمات بازرگانی ، ترخیص کالا و ثبت سفارش واردات کالا تخصص ماست

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صادرات و وارداتترخیص کارا “در تمام حوزه های خدمات بازرگانی، واردات کالا ، صادرات، ترخیص کالا از گمرک و … به ارائه خدمات می پردازد.

شما می توانید برای ثبت سفارش کالا از چین ،  واردات کالا از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان , واردات از ایتالیا  واردات از چین و از سایر کشور ها با ما تماس بگیرید.

برای تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی و ترخیص کارا می توانید از طریق شماره های زیر اقدام فرمایید :

۰۲۱۲۲۶۳۹۵۷۹  – ۰۲۱۲۲۶۳۹۵۸۰

[/av_icon_box]

 

 

شرح مقابل کدهای (تعرفه های سیستم طبقه بندی HS، در خصوص بسیاری از اقلام به صورت کلی مثلا به شرح زیر باشد:

کد کالا:۲۹۳۵

شرح کالا:سولفون آمیدها

این شرح کلی، خود زیرمجموعه گسترده ای دارد که باز هم ممکن است در جدول ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات چندتای آنها را نامبرده باشند (به صورت کدهای هشت رقمی)، مثلا استارولامیدها، فاموتیدین، سولفامتوکسازول، ولی نام بردن تمام ترکیبات شیمیایی تحت عنوان کلی "سولفون امیدها" امکان پذیر نبوده و لازم هم نیست که زیر مجموعه کلی را که به صدها قلم بالغ می شود نامبرد. آنچه مسلم است کسی که در کار تولید، واردات ، عرضه یا صادرات ترکیبات سولفون امیدها می باشد، شناخت مواد دارد و می داند که چه اقلامی را باید در ذیل کد ۲۹۳۵ طبقه بند باشد، شناخت دقیق از این ۲۹۳۵ طبقه بندی نماید.

شناخت درست از کالا راه دستیابی به کد صحیح کالا در هر نظام طبقه بندی از جمله نظام طبقه بندی HS می باشد.

یادداشت های توضیحی تفسیر طبقه بندی، افزون بر دانش واردکنندگان کالا از لحاظ شناخت، منبع خوبی برای طبقه بندی است.

جدول تعرفه مبتنی بر سیستم طبقه بندی HS که ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر می شود، خود هفتصد صفحه است، بنابراین اگر قرار برنام بردن همه کالاها در مقابل شرح هرکد (تعرفه) باشد، هزاران صفحه نیز کفایت نمی کند، از این رو با تکیه به شناخت کالاها به وسیله واردکنندگان با تولیدکنندگان نیازی از این بابت وجود ندارد.

واردکنندگان می توانند برای اطمینان از کد صحیح کالا و اینکه بعد که از کد صحیح کالا و اینکه بعد از ورود اشکال مواجه نشوند، پیشاپیش اقدام به استعلام تعرفه طبق مدلول ماده ۴۳ قانون گمرک نمایند.

سایر اختلافات گمرک و اظهار کننده هنگام ترخیص کالا از گمرک توسط ترخیص کار گمرکی

سایر اختلاف ها در اجرای قانون گمرک ممکن است منجر به تلقی تخلف و یا حتی قاچاق گمرکی شود.

قانون گمرک بایدها و نبایدها را مقرر کرده که اظهارکننده ها (اعم از صاحبان کالا یا نمایندگان قانونی آن ها و ترخیص کار های گمرکی ) موظفند آنها را رعایت نمایند در غیر این صورت اظهار منطبق با تخلف یا حتی بعضأ قاچاق گمرکی خواهد بود.

نادیده گرفتن الزامات قانون گمرک منجر به تخلف و مستوجب اصلاح و پرداخت جریمه است. اگر این موارد با مصادیق قاچاق انطباق داشته باشد، در این صورت علاوه بر جریمه و ضبط کالا ممکن است مجازات دیگری هم متوجه صاحب کالا شود.

وقتی صحبت از جریمه تخلفات و یا جریمه و مجازات های مربوط به قاچاق گمرکی می شود، روی سخن «صاحب کالا» است نه اشخاصی که به عنوان اظهارکننده از طرف صاحب کالا با در دست داشتن وکالت نامه رسمی و ثبتی به گمرک مراجعه و اقدام به اظهار کالا می کنند.

شخصی که به عنوان صاحب کالا در اظهارنامه تسلیمی به گمرک احراز شده است در صورت بروز تخلف یا قاچاق گمرکی نمی تواند به بهانه اطلاع نداشتن از مقررات قانونی، خود و کالای خود را از عواقب سوء ناشی از اظهار خلاف برهاند.

چنانچه سفارش کالا و پرداخت هزینه های ورود و ترخیص کالا عملا به عهده شخصی باشد که از لحاظ گمرک (طبق قانون گمرک) صاحب کالای اظهار شده محسوب نمی گردد، در صورت بروز تخلف یا قاچاق گمرکی مخاطب گمرک قرار نمی گیرد، زیرا در اظهارنامه صاحب کالا شخص دیگری است.

اشخاصی که به صورت حق العمل کار گمرکی (طبق قانون تجارت) از طرف اشخاص و به حساب آنها اقدام به وارد کردن کالا به کشور می کنند و در گمرک به عنوان "صاحب کالا" طبق قانون گمرک شناخته می شوند، در صورت بروز تخلف یا قاچاق مسئولیت دارند و گمرک حتی در صورت احراز اینکه مالک اصلی کالا شخص ثالثی است نمی تواند به این شخص ثالث مراجعه نماید بنابراین صاحب کالا همان است که طبق قانون گمرک تعیین می شود.